Vår Returpolicy

Returrätt

Kontakta PIRUM innan du returnerar någon vara och ge information om vad som är orsaken till returen.

Retur villkor

Du kan returnera varan inom 30 dagar från leverans. Varan måste vara i nyskick. Om varan är förstörd eller använd tas varan inte i retur. Se till att inkludera kontaktinformation med returen och om möjligt, ge oss ett spårningsnummer från posten.

PIRUM återbetalar giltiga returer. Om du betalt via faktura, behöver vi ett bankkonto nummer att överföra pengarna tillbaka till. Det enklaste sättet är att e-posta den till oss tillsammans med en kort beskrivning av ditt fall. E-posta till butik@pirum.se

Returnera ett paket

Om en returnerad vara skickas internationellt, märk paketet tydligt "RETURNERADE varor", för att undvika eventuella tullavgifter. PIRUM är inte ansvarig för någon tullavgift. Alla kostnader är kundens ansvar.

Vill du byta till en annan storlek av samma vara?

E-posta oss, butik@pirum.se och skriv dina kunduppgifter och berätta innan du skickar tillbaka varan och den storlek du önskar att få i utbyte.

Vill du byta till en annan vara?

Returnera varan du har fått och skicka oss ett e-postmeddelande som talar om för oss vilken vara du vill ha istället.

Transportskador

Om varan försvunnit i transporten eller du, vid mottagande, märker att varan har skadats under transporten, bör du omedelbart rapportera detta till oss.

Ej uthämtade paket

För paket som inte är uthämtade på postkontoret inom 14 dagar förbehåller sig PIRUM rätten att debitera dig en expeditionsavgift för retur frakt och företagets administrativa kostnader.

Alla förfrågningar: butik@pirum.se